top of page

CONVERSATIONPIECES 

Society and culture moves in the direction of the questions we ask about a certain subject

 

Med kunstprojektet 100% FREMMED? svarede de portrætterede borgere selv på det spørgsmål, som medier og politikere stiller gang på gang: ”Hvornår er man dansk, og hvornår er man fremmed?”

 

Nu forsøger landets skoleelever i stedet at finde spørgsmål, der giver bedre mening, for dem der er flygtet hertil - Spørgsmål om hvad vi mangler at erindre, forstå, genskabe, omformulere, erkende...

 

Samtaleværkerne omdanner landets skoler til miniparlamenter for kunstnerisk refleksion og læring. Gennem samtale og visualisering opbygges en dybere forståelse for de socio-kulturelle, politiske og moralske forskelle vi bringer ind i fællesskabet på tværs af køn, alder og etnicitet. Her på siden vises de spørgsmål, dialoger, konflikter og dilemmaer der opstår undervejs. 

Samtaleprogrammet starter i januar 2021, i folkeskoler, gymnasier og på videregående uddannelser i hele Danmark. 

FILMPORTRÆTTER I UNDERVISNINGEN   

Filmportrætterne er skabt i forbindelse med 100% FREMMED? og dykker ned i særlige temaer omkring identitet, som de portrætterede selv har ønsket at bringe frem. Portrætterne er skabt i samarbejde BAMA ved Babara Kaja Kaniewska og Mads Hemmingsen.   

bottom of page