top of page
NilofarHFoksidste version _MG_2157.jpg

Jeg kan stadig vågne om natten, når jeg har mareridt om mit hjemland. Det holder nok aldrig op. Og jeg kan ikke sove, hvis jeg ikke har min specielle pyjamas på.

For tre år siden var vi på besøg i Sri Lanka sammen med min datters danske veninde. Tingene er forandret, men der er stadig militær overalt.

Jeg elsker varm leverpostej, og jeg spiser med glæde svinekød og frikadeller. Om lørdagen laver vi altid dansk mad. Det elsker vi. Om søndagen laver vi tamilsk mad. Så får jeg to bajere. Det ville være svært at undvære den tamilske mad med ris og karry.

Jeg elsker mit arbejde. Jeg har snart arbejdet der i 23 år. Jeg har oplevet kriser og sparerunder på Grundfos, men jeg er aldrig blevet fyret.

Mogens Glistrup brød jeg mig ikke om, men jeg er tit enig med Pia Kjærsgaard, selv om jeg er indvandrer. De ældre har bygget samfundet, og de fortjener at blive ordentligt behandlet.

Jeg følger med i det danske samfund. Jeg elsker at se DR1, og jeg ser altid Debatten med Cle-ment. Jeg har en plan om at se hele Matador, selv om den er lang, men jeg følger også med i tv fra Indien og Sri Lanka.

For otte år siden fik jeg en skotsk Wesley Highlander af min datter. Danskere bruger mange pen-ge på deres husdyr. Nu kan jeg godt forstå det.

Jeg ved ikke, hvor vi er om ti år, men jeg er sikker på, at vi kommer til at kede os, når vi ikke læn-gere skal arbejde.

Thavayogavanian Kangaivereraniyan / 53 / mand / gift / børn / Bjerringbro / lagermedarbejder / fra Sri Lanka / kom til Danmark i 1986 / dansk statsborger 1993

Thavayogavanian Kangaivereraniyan (Thava)

bottom of page