top of page
NilofarHFoksidste version _MG_2157.jpg

Jeg har aldrig opfattet mig som anderledes. Måske derfor, har andre heller ikke behandlet mig sådan. Jeg troede bare, at mine forældre havde valgt at bo her, og tænkte ikke over, at min tilværelse i Danmark var anderledes end andres. Det er først for nylig gået op for mig, at min familie er politiske flygtninge. Min mor har fortalt mig lidt, og faktisk kan jeg godt huske, at min far forsvandt i en lang periode, da vi boede i Jerevan. Men min far har aldrig fortalt mig om det. Den samtale mangler jeg stadig.

Jeg vil gerne læse smertevidenskab på et tidspunkt. Smerter er et utrolig interessant emne. Der er ingen mennesker, der ikke oplever smerte på et tidspunkt. Der er en masse psykosociale årsager, og der er en sammenhæng mellem smerter og de fortællinger, du fortæller om dig selv. F.eks. ligger der også en smerte i at flytte til et andet land.

Smertevidenskab er filosofien inden for fysioterapiens verden, og jeg har alle dage været nysgerrig og filosofisk interesseret. Hvorfor er vi her? Hvorfor er vi så optaget af de steder i livet, som omhandler smerte og lidelse?

Min kæreste læser til psykolog. Vi arbejder på et podcast-projekt. Det er mest for at holde os på tæerne i forhold til vores fag, ikke for at tjene penge. Men vi gider ikke kun læse artikler, så i stedet vil vi prøve at snakke med nogen, der interesserer sig for de samme ting. Så kan man altid genhøre det og på den måde huske, hvad man lært. Jeg vil godt sige til verden: Hey, jeg har også været her! Men jeg har ingen drøm om at blive en stor person. Jeg bliver meget glad for at være fysioterapeut, det ved jeg.

26 år / mand / i et forhold / læser til fysioterapeut / Horsens / fra Armenien / kom til Danmark i 1998 / opholdstilladelse i 1998

Vazgen Avagian

bottom of page