top of page

Hassan Sultan Hajem

Soura

På en måde kan man sige, at mit liv først rigtigt startede, da jeg kom til Danmark. Det er her, jeg har fået min uddannelse som IT- supporter, hvilket altid har været min drøm. Jeg mødte min kone på DTU, og sammen har vi skabt en dejlig familie og et hjem. Hvis jeg havde chancen for at vælge igen, ville jeg altid vælge Danmark.

Familie betyder alt for mig. Jeg har tre skønne døtre, som jeg bruger det meste af min fritid sammen med. Min kone og jeg taler meget med vores piger. Sammen har vi skabt nogle værdier, der giver dem mulighed for at være fornuftige mennesker. Vi støtter deres hobbyer og har både en badmintonspiller, en tegner og en læsehest i familien.

Mange forældre tror ikke, at deres børn forstår, at det er sundere for dem at dyrke deres interesser, end det er at gå ud og lege voksen hver weekend. Her er kommunikation altafgørende. Det er vigtigt, at man giver sig tid til at lytte til sine børn og tale med dem om disse ting. Og så skal man selvfølgelig også være et godt forbillede for dem. Jeg har formået at tage en god uddannelse, jeg har arbejdet som selvstændig i 11 år, rejst og hygget med min familie, og så har jeg brugt meget af min fritid på frivilligt arbejde, hvor jeg fx har talt stemmesedler og hjulpet til under Kulturnatten.

42 år / mand / i et forhold / børn / freelance it-supporter og web- designer / København NV / fra Irak / kom til Danmark i 1995 / opholdstilladelse i 1996

bottom of page